Ingemar   Yvonne

08 APRIL 06 │

 

 
Hem
Dagen
Huvudpersonerna
Praktiska ting
Vagbeskriving
Kontakt
Bilder
Gästbok

 Brudparet

Ingemar är en pillimarisk tänkare som busar med ord och som älskar att åka långfärdsskridskor. Yvonne är en förklädd fältbiolog med förkärlek till flodhästar och vatten i alla former. De träffades 2003 på ett isflak på väg till en långfärdsskridskohelg på Blidö.

 

Efter några trevande träffar på Skansen och Postmuseum började pussandet på Lydmars hotell. Pussandet fortsatte och 2004 bildades ett gemensamt bo. Den 2 april 2005 friade Ingemar, på bergssluttningen på Spiken. Dagen avslutades med vinterbad på Nynäshamns havsbad. Tiden går fort, nu är det dags!

 

 

Värdpar

Katarina Hansson och Magnus Lönnkvist är värdpar under dagen och kommer att ha koll på allt. Alla praktiska frågor hänvisas till dem. Magnus som tidigt gjorde karriär som orienterare började redan som ung att öva på att hålla koll på bitarna. Idag finns det ingen i vår bekantskaps krets som så snabbt hittar rätt bland informationsdjungeln inom det område som för stunden cirkulerar. Just nu är det hifi. Katarina är lugnet i person och har en medfödd egenskap för att kvalitetssäkra. Med det paret i aktion kan allt bara bli bra vi känner oss helt trygga.

 

 

 

 

Toastmaster

Kvällens toastmaster är Charlotta Szczepanovski, en av Yvonnes närmaste och äldsta vänner. Charlotta har allt en toastmaster behöver. Hon har stil, syns och har alltid gillat att ta ton framför allt i trumpet. Trumpeten har sedan blivit en återkommande symbol i Charlottas vardag då hon arbetar som postens främsta miljöförespråkare. 160 cm över havet, när Charlotta talar står lyssnar postens gubbar. Att hon kommer att synas och höras, utan trumpet, under kvällen är något vi ser fram emot.