Ingemar   Yvonne

08 APRIL 06 │

 
 
Hem
Dagen
Huvudpersonerna
Praktiska ting
Vagbeskriving
Kontakt
Bilder
Gästbok
Vigseln
Vigseln äger rum på Ljunglöfska slottet den 8 april kl. 16.15. Om vädret tillåter kommer vigseln att vara utomhus i parken i annat fall blir det vigsel i den privata delen av slottet en trappa upp. Efter vigseln går vi in eller en trappa ner och fortsätter med bröllopsmiddag och fest. Ljunglöfska slottet är från början byggd som sommarvilla till tobaks fabrilören Knut Ljunglöf. Som brukligt var byggdes villan med en mottagningsdel på första plan och en privat våning för familjen på andra plan.

 

 
Bröllopsfesten
Bröllopsmiddagen och den efterföljande festen kommer också att vara på Ljunglöfska slottet i Blackeberg. Brudparet med föräldrar bjuder på middag och tillhörande dryck. Efter middagen fortsätter festligheterna. Det kommer finns en bar där drinkar etc kan köpas (det går bra att använda kort).

 

Från Ljuglöfskas hemsida

Under 1890-talet hade Ljunglöf och hans familj sitt sommarnöje i Blackeberg, en gård som mer liknar ett slott. Det var ett praktfullt grosshandlarpalats med sprudlande springbrunnar i trädgården och där man på somrarna placerade ut palmer och agaveträd med sina vaniljdoftande blomsterkronor.